Header webb

Handbollens Dag i Nolhagahallen - vilken succé!!

Publicerad 2023-09-19 15:16
20230916 103752
I lördags, den 16 september, var det handbollens dag. I Alingsås HK firade vi genom att bjuda in alla barn mellan 4 och 10 år till Nolhagahallen för att testa handboll, och vad kul det blev!

Redan när dörrarna slogs upp klockan 10, fylldes läktaren snabbt av spända och förväntansfulla barn med mycket spring i benen! Efter välkomnande av klubbens representanter, Anna, Malin, Maja, Martin, Rasmus, Arvid och Max, var hallgolvet snart fullt av springande, skjutande, studsande barn och bollar! En fantastiskt kul förmiddag, och förhoppningsvis ser vi många nya barn i vår klubb efter den här dagen.

Vi är en klubb för alla, och välkomnar naturligtvis alla barn till oss, men också föräldrarna. Vi behöver alltid fler ledare och ideella, för att kunna starta nya grupper för de yngsta, och det var många intresserade och engagerade familjer på plats i lördag – det bådar gott!

Träningstider för våra barn och ungdomar finns här på vår hemsida, se den blå menyraden högst upp, de yngsta åldrarna hittar ni under "Mixade lag".

Ett stort tack till alla er som kom i lördags och gjorde Handbollens Dag till ett lyckat event – och varmt välkomna till Alingsås HK!

Md 20230916 103614
Md 20230916 101253
Md bild handboll nu
Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md vist llerupp ny
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md hbl herr logotyp st ende
Md 3 brands logo color rgb
Md atg primary fovanta dig mer
Md logo allsvenskan dam 2023
Md logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub