Ahk header ny2

Emma Odén Rasmusson stannar

Publicerad 2024-03-28 13:04
Emma od n rasmusson 2024 pr
Högersexan Emma Odén Rasmusson som spelat för Alingsås på lån under våren tar till nästa säsong klivet fullt ut till Alingsås.

Emma Odén Rasmusson, 20, lånades in från Önnered för att bredda och stärka truppen under januari och februari. Efter fem spelade matcher var båda parter nöjda med samarbetet och lånet kunde förlängas under resten av säsongen. Till nästa säsong har Emma nu skrivit på för Alingsås.

– Jag trivs oerhört bra i Alingsås med både lagkamrater och tränare. Det känns som en bra miljö för mig för att fortsätta utvecklas. Att bli en del i lagets och klubbens fortsatta satsning uppåt lockar såklart också, säger Emma Odén Rasmusson.

Totalt blev det 14 mål för Emma i Alingsåströjan under våren, tillsammans med ett starkt försvarsspel.

– Jag tror att vi kan ta ett steg framåt som lag nästa säsong och bli ett lag att räkna med i Allsvenskan, samtidigt som vi ska fortsätta ha jäkligt kul på vägen, säger Emma.


JOHAN PETERSSON, TRÄNARE: "Emma bidrar med hög kvalitet på både träning och match. Hon förhastar sig inte anfallsspelet och spelar ett mycket bra försvarsspel. I offensiven finns utvecklingspotential som vi ska lägga mycket tid på under försäsongen."


CHRISTER MÅRTENSSON: "Alltid kul när spelare som kommer hit en kortare period snabbt fastnar för vad vi har att erbjuda och vill stanna kvar. Emma kommer bli väldigt viktig i båda riktningarna, både med sitt kunnande och sin rutin."

Martin Larsen
Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md vist llerupp ny
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md hbl herr logotyp st ende
Md 3 brands logo color rgb
Md atg primary fovanta dig mer
Md logo allsvenskan dam 2023
Md logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub