Ahk header ny2

Hälsning från AHK:arna på Partille Cup!

Publicerad 2024-07-09 10:54
F4d60217 0680 4a08 8216 2bbe744b401a
AHK flickor och pojkar 13 (födda 2011) spelade förra veckan världens största handbollsturnering, Partille cup. Och som de gjorde det!

Flickor 2011:
Lag 1 kämpade på men hade inte marginalerna riktigt på sin sida under veckan. Det blev B-slutspel som tog stopp efter en kämpainsats mot duktigt danskt motstånd.

Lag 2 kom tvåa i sin grupp efter att endast förlorat en match i gruppspelet mot danska Skanderborg som sedan gick som slutsegrare i hela Partille cup. Laget tog sig sedan hela vägen till 1/16-dels final där det tog stopp mot IK Sävehof. En riktigt fin insats av tjejerna!

Pojkar 2011:

Killarna hade ett lag med under cupen. De kom trea i sin tuffa grupp där alla sex lagen kämpade om att få komma till A-slutspel och det inte var klart förrän slutsignalen gick under sista gruppspelsmatchen. I slutspelet kom man hela vägen till 1/8-delsfinal där man efter en kämpainsats förlorade mot danska FIF med tre bollar. FIF kom sedan hela vägen till final på lördagen.

Tack till alla föräldrar, syskon, supportrars som hejat fram oss under veckan. Det var en fantastisk vecka där tjejerna och killarna fått uppleva att dels spela världens största handbollsturnering men också att få spela så många roliga handbollsmatcher mot lag från alla världens hörn. Vecka 29 ses vi på Åhus beachhandboll!

Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md vist llerupp ny
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md hbl herr logotyp st ende
Md 3 brands logo color rgb
Md atg primary fovanta dig mer
Md logo allsvenskan dam 2023
Md logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub