U6 (-17)
Ahk header ny2

Information om säsongen 23/24

Publicerad 2023-08-29 20:46
Snart drar träningen igång och det ser vi verkligen fram emot. Vi drar igång den 5 september och tiden för träningarna är Tisdagar klockan 16:30-17:30 Alströmerhallen.

När vi ses i hallen har barnen idrottskläder och gymnastikskor på sig. För att orka hela träningen är det viktigt att ha en vattenflaska med sig.

Ska du som förälder vara med i hallen under träningen vill vi att du är ombytt till träningskläder och redo att hjälpa till. Annars får ni gärna sitta i omklädningsrummen eller utanför hallen. Vi uppskattar om ni kan hjälpa till. Vi behöver fler tränare i gruppen som förhoppningsvis kommer att bli full av träningssugna barn. Meddela oss vid intresse.

Vi vill meddela att det inte förekommer någon försäljning av Bingolotter eller liknande i denna åldern.

Om ni däremot vill stötta klubben så finns det under året sportlotter, Newbody, Bingolotter till uppesittarkvällen och Alingsåskort att köpa på AHK's kansli. Tänk gärna på att stötta AHK om ni ändå ska handla.💙

I år kommer vi att delta i tomteparaden tillsammans med övriga lag i AHK. Mer information kommer men vi behöver att ni vårdnadshavare ställer upp och deltar för att vi ska kunna gå med barnen. Datum 3/12.

Vi kommer att vara med under damernas match i Nolhagahallen den 9/3 klockan 16:00. Vi återkommer med information om detta när vi närmar oss. Boka in det i kalendern och bjud in alla ni känner för att stötta både U6 och AHK's damlag.

Känner du att det är svårt att få ihop det ekonomiskt? Eller känner du någon vars barn inte kan börja spela handboll på grund av ekonomin? Då finns det fonder att söka hjälp ifrån. Gå in på länken nedan och läs om Michelles minnesfond. Där finns stöd att få.

Vill du donera stöd? Gå in på länken eller planera in ett besök på dom årliga minnesmatcherna som AHK arrangerar.

https://alingsashk.myclub.se/menu/pages/27130

Handboll är en fest och vi är alla bjudna!

Vi ser fram emot en fantastisk säsong!

Hälsningar tränarna i U6

Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md vist llerupp ny
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md hbl herr logotyp st ende
Md 3 brands logo color rgb
Md atg primary fovanta dig mer
Md logo allsvenskan dam 2023
Md logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub