U5-4 (18-19) BLÅ
Header webb

Avslutning närmar sig

Publicerad 2023-04-02 20:47
Avslutning av denna säsong och förutsättningar inför nästa:

Hej på er!

Nu är det inte långt kvar av handbollssäsongen och här kommer lite information om de sista veckorna.

Under påskhelgen kommer vi att ta lite ledigt och träningen är inställd den 9 april.

Vi kommer att träna den 16 april som vanligt.

Den 23 april är träningen inställd p.g.a. Potatiscupen där vi båda är aktiva i andra lag och därför inte kan erbjuda träning för U4/U5. Passa på att besöka cupen med era barn för att få lite extra handboll under den helgen. Det är en riktigt rolig tillställning.

Den 30 april kör vi sista träningen för säsongen. Vi ser fram emot en rolig avslutning för att sedan lämna över till de olika sommarsporterna som vanligtvis drar igång i Maj.

När nästa säsong drar igång vet vi inte riktigt. Gruppen kommer precis som förra året att delas, där de som är födda 2017 går vidare och blir U6, medan de som är födda 2018 välkomnar nya kompisar födda 2019 in i U4/U5 gruppen.

Nya tränare för U4/U5 gruppen är ännu inte klara så anmäl gärna ert intresse till oss eller Anna Fransson (Ungdomsledaransvarig, AHK).

Malin och Hanna kommer att gå med gruppen som blir U6, men även vi behöver bli fler tränare. Vi vet att ni är många föräldrar som har kunskaper om både det ena och det andra och vi måste bli fler i tränargruppen. Vi behöver bli 4-5 stycken för att ha en hållbar och möjlig uppgift att träna barnen på ett roligt och givande sätt. Som tränare stöttar vi varandra och bidrar med det vi kan. Ingen behöver vara handbollsproffs eller kunna speciellt mycket om sporten utan vi växer tillsammans med barnen och AHK´s utbildningar. Har ni frågor kring detta så vill vi gärna svara på dom, så prata med oss under träningen eller hör av er på:

Malin: 0703163851
Hanna: 0708321940

Ha en fin påskvecka!
Hälsningar, Malin och Hanna

Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md vist llerupp ny
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md hbl herr logotyp st ende
Md 3 brands logo color rgb
Md atg primary fovanta dig mer
Md logo allsvenskan dam 2023
Md logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub