Ahk header ny2

Dennis Sandberg mot nya uppdrag

Publicerad 2023-05-09 13:33
Dennis sandberg pr
Efter åtta säsonger som assisterande tränare för Alingsås HK går nu Dennis Sandberg vidare i sin tränarkarriär.

Sandberg kom till Alingsås säsongen 2012-13 och assisterade Mikael Franzén i fyra säsonger innan han lämnade uppdraget 2016. I januari 2020 kom Dennis tillbaka till Alingsås och har sedan dess återigen assisterat Franzén.

Totalt har det blivit åtta säsonger på Alingsås bänk vilka bland annat inneburit tre SM-finaler, en serieseger och SM-guldet 2014 som kronan på verket. Ett mycket fint facit från en omtyckt tränare.

Sandbergs innevarande kontrakt hade en option på ytterligare en säsong men i rådande ekonomiska situation behöver Alingsås stuva om i organisationen kring herrlaget och väljer därför att låta Sandberg gå vidare till ett annat uppdrag. Vilket uppdrag det handlar om presenteras inom kort.

Föreningen vill önska Dennis lycka till och tacka honom för fina insatser i Alingsås HK.


MIKAEL FRANZÉN, TRÄNARE: "En vän och kollega går vidare i sin karriär. Vi har kamperat ihop i många omgångar och kanske blir det så igen. Tack Dennis för din inställning, din kunskap och för våra diskussioner. Givande för mig och Alingsås HK inte bara på planen utan även utanför."


CHRISTER MÅRTENSSON, SPORTCHEF: "Vi hade gärna behållit Dennis då vi är väldigt nöjda med vår tränarkonstellation men som läget nu är behöver vi göra vissa förändringar och det här är tyvärr en del i detta. Vi är mycket tacksamma för det Dennis gjort för vår förening. Han har betytt väldigt mycket och varit en stor del av vår utveckling och framgång och vi önskar honom stort lycka till i nya uppdrag."

Martin Larsen
Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md vist llerupp ny
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md hbl herr logotyp st ende
Md 3 brands logo color rgb
Md atg primary fovanta dig mer
Md logo allsvenskan dam 2023
Md logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub