Header webb

Musikal - Innan sångerna tar slut

Matchljuden tystnar. Publiken går hem och arenan släcks ner. Estrad går till sin nattliga vila. Men något är annorlunda denna sena kväll. Ett antal människor, ovetandes om varandra och av olika anledningar, dyker upp i den tomma byggnaden.

Alla har något att berätta i den kalla vinternatten. Tiden är begränsad. Stjärnorna gnistra och glimma. Snart kommer gryningen. Hinner de?

Innan sångerna tar slut är en nyskriven musikal som bygger på sånger av Martin Joneskär. En musikal om ensamhet och längtan efter gemenskap. Ett samarbete mellan Alingsås handbollsklubb och Föreningen Kultur med lokala medverkande. Välkommen till en unik föreställning och en musikalisk upplevelse på Estrad.

Med Mariella Esborn, Lars-Ove Larsson, Erik Mjönes, Katja Kott Gustafsson, Patrik Westberg, Annelie Wirkberg Text & Musik Martin Joneskär Musikarrangemang Lennart Esborn Koreografi Sofia Lindroth Filmproduktion Fredrik Grill Regi & Manus Staffan Nattsén


Ensamhet är ett stort och växande samhällsproblem som är svårt att tala om. Vi försöker ta oss an ämnet via en stor musikal, med skådespel, sång och musik. Dramaturgin är dessutom lånad från en helt annan värld – nämligen idrottens!

För Alingsås HK är det viktigt och känns värdefullt att kunna vara med i ett projekt som detta. Idrotten och föreningslivet kan vara en naturlig hemvist för många och för många vill vi öppna dörrarna till vår verksamhet.


Premiär 20 januari kl 19.00

Köp biljett på https://ahk.ebiljett.nu/


Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md vist llerupp ny
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md hbl herr logotyp st ende
Md 3 brands logo color rgb
Md atg primary fovanta dig mer
Md logo allsvenskan dam 2023
Md logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub