Alings s header ny

Try-out sammanfattning januari 2022

Stort intresse för handbollsgymnasiet i Alingsås

10-11 januari hölls antagningsdagarna till NIU Handboll vid Alströmergymnasiet, den så kallade try-outen, i Estrad. Under två dagar har 63 talangfulla ungdomar, födda 2006, fått visa vad de går för, i såväl intervjuer, träningar och matchspel. Intresset för vårt handbollsgymnasium är stort, och förutom ett antal egna talanger, hade vi många duktiga handbollsungdomar på plats från hela landet.

Självklart var det i år en utmaning att covidsäkra våra antagningsdagar. Tack vare god planering, stora lokaler med möjlighet att skilja grupper åt samt mycket samarbetsvilliga ungdomar, lyckades vi genomföra dagarna på ett bra sätt.

Dagarna innehöll informationspass, intervjuer, träningar och matchspel. Parallellt med de enskilda intervjuerna fick alla sökande möjlighet att sitta på läktaren och se herrlandslagets sista träning innan deras avresa till EM i Slovakien. Mycket inspirerande för våra sökande, och vi tackar Svenska handbollslandslaget för att ni öppnade upp och lät våra ungdomar sitta med och se träningen.

Nu pågår ett digert arbete för antagningsgruppen, med representation från såväl Alströmergymnasiet som Alingsås HK, att sålla bland talangerna, och inom kort lämna antagningsbesked till alla sökande.

Tack till alla er sökande, för att ni valde att komma till oss, och för att ni orkade bära munskydd och respektera våra restriktioner. Stort tack också till alla er, som bidrog till att vi kunde genomföra dessa dagar på ett mycket bra sätt.

Md ny logga 2022
Md kop din biljett har
Md knapp klubbshop
Md knapp supportershop
Supportershop finnes numera på kansliet i Estrad och i foajén på herrarnas hemmamatcher. Välkomna!
Md  vist llerupp golvdekal final
Md 3 brands logo color rgb
Md sparbanken 2 rader
Md vb  b
Md logo
Md hl a
Md atg primary fovanta dig mer
Md jula
Md c more no box logo core rgb  002
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub